Skip to content

Gæstebog

Vi har nydt ugen i fulde drag i både sol, regn og blæst og nydt solnedgange og flere regnbuer. Ugen har budt på mange oplevelser. I forhold til dyrelivet, har vi set egern og hjorten har også kigget forbi. Vi kunne godt være blevet en uge mere.
- Britt og Erik, Tårnby
Efterårsferien tilbragt i disse fantastiske omgivelser, vil sent blive glemt. Bare det at træde ind i jeres sommerhus og straks føle sig hjemme og meget velkommen med friske blomster og velkomsthygge. Vi vender gerne tilbage en anden gang i jeres skønne hus, hvor vi ikke har manglet noget.
- Fam. Rasmussen, Ølby
1000 tak for lån af jeres dejlige sommerhus. Ugen har budt på dejlige køreture og oplevelser – bl.a. Jesperhus, Struer, Fur og Holstebro. Derefter har vi rundet dagene af med grill og kaffe på jeres dejlige terasser. Ferien blev afsluttet med et besøg på restaurant Gyldendal – kan anbefales!
- Bent, Finn, Vivi og Kikki, Søllested
Åhhh, hvor er det dog dejligt at komme til et sted, hvor alting er i orden og rent. Sikke et dejligt sommerhus. Det har været 3 dejlige dage med en fantastisk udsigt og dejligt efterårsvejr. Det er ikke sidste gang at vi vil besøge jeres smukke plet.
- Helle og Claus, Ryan og Jannie, Skive
Vi siger hermed tak for en dejlig uge i jeres skønne sommerhus. Alt var i den skønneste orden. Udsigten og vejret kan vi heller ikke klage over. Der manglede ikke den mindste ting, og vi har nydt ugen i fulde drag.
- A.M og K.J, Rødekro
Vi har haft en dejlig ferie, hvor vi virkelig har kunnet få slappet af og nyde den fantastiske udsigt, på alle tider af døgnet uanset hvordan vejret har været.
Vi afsluttede ferien med en middag på Sevel Kro, det kan anbefales. Et meget hyggeligt sted med god mad. Endnu engang tak for en dejlig ferie og tak for den hyggelige velkomst.
- B, H og P.J, Kastrup
En stor tak skal I ha’ for et skønt ophold i jeres dejlige hus. Der mangler absolut intet. Vi har nydt den fantastiske udsigt til fulde. Dejligt med friske blomster + velkomst bakke, så føler man sig rigtig velkommen. Vi har haft en dejlig afslappet ferie og håber vi må benytte huset en anden god gang.
- O og M.C, Roskilde